SR

Translate:

Ми мењамо реалност софтвером...

Буди део приче!

4 IT

добродошао!

4 IT је главни стуб софтверског развоја за нашу групу из Швајцарске и клијенте широм света.

Верујеш да можеш да ствараш?

Дигитализација незаустављиво узима маха у све више сегмената приватног и пословног живота, а развој софтвера је алат за стварање и мењање. Никада до сада у историји човечанства стваралаштво није било тако лако доступно широким масама као што је то данас. Ако верујеш да можеш и ти да ствараш новине, јави нам се!

Храбар си?

Инжењер се одликује стручношћу, прецизношћу, стрпљењем и креативношћу. Софтверски инжењер мора да има још једну особину: храброст. Сваког дана смо изложени новим технологијама, људима, доменима, страним језицима и културама. Ако су то ствари за које верујеш, као и ми, да ће учинити твој живот богатијим, придружи нам се!

да ли си програмер или тестер?

да ли владаш овим технологијама?

React Native

За мобилни развој ми смо изабрали хибридну технологију. Она нам дозвољава да уштедимо у времену, а у исто време испоручимо максимални квалитет.

node.js

Серверске технологије су се радикално промениле у задњих неколико година. Где год можемо, ми смо за node.js, јер је лака и брза технологија.

Lambda Services

Флексибилне архитектуре, које могу да подрже велики број корисника су обавеза данас. Један од начина да се то реши су микро сервиси.

Angular

Доживљај крајњег корисника често одлучује о успеху платформе. Ангулар је једна од алата који нама, који развијамо софтвер, омогућава да то безкомпромисно применимо.

Relational DBs

Релационе базе су стуб многих наших решења. Њихов удео ће бити мањи у будућности, али остаће битан. Очекујемо одлично знање SQL језика, као и познавање принципа моделирања релационе базе.

noSQL

Е ово је за многе ново или барем другачије. Користимо тотално креативне платформе које нам омогућавају до сада невиђену флексибилност и скалабилност. Не очекујемо предзнање, али отвореност за нешто ново и другачије ;-).

Радимо тимски

Транспарентност

Радимо радикално транспаретно. Верујемо у допринос напретка сваког појединца као личност и стручно лице, као и остваривању колективних циљева.

Scrum

Scrum је методологија коју смо адаптирали у нашој организацији. Итеративни развој нам омогућава да рано тестирамо да ли смо на ”правом” путу. 


Строга примена агилних методологија и принципа нам је омогућила да се као организација алтернативно поставимо. Нпр. не познајемо улогу ”менаџера” као што их имају традиционално организована предузећа. 


Не верујеш? Дођи код нас и увери се! ;-)

Здрав разум

Све остало решавамо људски и прагматично. 

Контактирај нас

Радујемо се твојој поруци

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Локација

Можеш нас и лично посетити

Најави долазак и радо ћемо ти дати пирлику да се упознаш са тимом, опремом, пројектима и просторијом.

4 IT doo - Engineering in Kragujevac Serbia

ул. Црвеног Барјака бб, 34000 Крагујевац, Србија

радно време

Од понедљка до петка смо ту између 09:00 и 16:00 ч.